Hem
Investerare
Pressmeddelanden
Alexander Skarsgård läser ”The Lighthouse” för Sleep Cycle
Alexander Skarsgård läser ”The Lighthouse” för Sleep Cycle

Välkände skådespelaren lånar ut sin röst till en berättelse utformad för att hjälpa användare att somna.

Göteborg, Sverige — 10 juni, 2021 — Sleep Cycle, en av världens mest använda digitala sömnplattformar och tjänst, lanserar idag sömnberättelsen ”The Lighthouse” inläst av Emmy och Golden Globe vinnaren Alexander Skarsgård. Skådespelaren är känd för sina roller i True Blood, Tarzan, Big Little Lies och alldeles nyligen kom nyheten att han är aktuell för nästa säsong av tv-serien ”Succession”. 

”Med tanke på mitt svenska ursprung så blev jag hedrad över att få frågan om att samarbeta tillsammans med Sleep Cycle, som ju drivs av ett gäng goa göteborgare”, säger Skarsgård, ”Jag hoppas att sömnberättelsen som jag läst in ger lyssnarna det lugn och den avkoppling de behöver för en god natts sömn, särskilt med tanke på de stressiga tider vi befinner oss i”.

Sleep Aid, en funktion inom Sleep Cycle består av ett omfattande ljudbibliotek med avkopplande musik, meditationer och berättelser som avser att hjälpa användarna att somna lättare. Appen använder patenterad ljudteknik för att analysera användarnas sömnvanor som presenteras i nattliga rapporter. Insikter från dessa rapporter gör det möjligt för användaren att förstå sina sömnmönster, bland annat hur regelbunden sömn, snarkningar, prat i sömnen och dagliga aktiviteter påverkar sömnen positivt eller negativt. Med lanseringen av ”The Lighthouse” inläst av Alexander Skarsgård tar Sleep Cycle ytterligare ett steg mot målet om att förbättra den globala sömnhälsan.

”Sleep Cycles Sleep Aid-bibliotek hjälper miljontals användare runt om i världen att somna varje kväll’’, säger Carl Johan Hederoth, VD för Sleep Cycle. ’’Vi är glada att kunna lansera denna sömnberättelse som är noggrant framtagen och skräddarsydd för Alexander Skarsgårds välkända stämma”. 

"Jag hade Skarsgård i tankarna när jag skrev 'The Lighthouse'" säger Andreas Roman, Författare och Head of Content för Sleep Cycle. "Att få höra hans tolkning av berättelsen känns fantastiskt."

Med vardagens alla påfrestningar kan en kvällsrutin med en sömnberättelse hjälpa till att minska stress och göra det enklare att somna.

För att se mer av Sleep Cycle's Sleep Aid-bibliotek samt lyssna på "The Lighthouse" författad av Andreas Roman och berättad av Alexander Skarsgård, besök Sleep Cycle

Bilagor

wkr0006.pdf

Release
Visa

theLightHouse_30secsample.mp3

Ett smakprov ur sömnberättelsen inläst av Alexander Skarsgård.

Cookies

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Magna ullamcorper amet tellus proin odio. Porttitor dignissim vitae malesuada egestas.
DeclineAccept