Logotype
Inbjudan till presentation och Q&A i samband med delårsrapport jul-sep
oktober 27, 2021, 15:00
Den 12 november klockan 9:30 kommer en presentation av Sleep Cycles delårsrapport för jul-sep 2021 hållas för aktieägare, media och övriga intressenter. Deltagare kommer kunna följa presentationen via websändning.

Presentationen kommer att hållas av Sleep Cycles VD Carl Johan Hederoth och CFO Per Andersson med efterföljande frågestund. Presentationen hålls på engelska.

Sändningen nås på: https://financialhearings.com/event/41662

Delårsrapporten offentliggörs den 12 november kl 8:30 och finns då tillgänglig på www.sleepcycle.com

Carl Johan Hederoth
VD
[email protected]

Per Andersson
CFO och Head of Investor Relations

[email protected]
+46 70 939 5327

Malin Abrahamsson
Head of PR
[email protected]
+46 73 972 6424

Om Sleep Cycle

Med miljoner dagliga aktiva användare och över två miljarder nätter analyserade i fler än 150 länder är Sleep Cycle den ledande appen för sömnmonitorering och en av de mest använda tjänsterna för förbättring av sömnhälsa världen över. Sleep Cycles uppdrag är att förbättra den globala hälsan genom att få människor världen över att sova bättre. Sedan lansering 2009 har Sleep Cycle hjälpt miljoner människor förstå sina sömnvanor och förbättra sin sömn. Mobilapplikationen hjälper användare somna lättare, läser av och analyserar sömnen under natten, väcker användaren i lätt sömnfas och ger insikt i hur sömnkvalitet på bästa sätt förbättras. Sleep Cycle är en av världens mest omfattande källor för sömnstatistik och bidrar till sömnforskning och rapportering över hela världen. Sleep Cycle är noterat på Nasdaq Stockholm under tickern SLEEP och har sitt huvudkontor i Göteborg, Sverige.

Downloads