Logotype
Sleep Cycle presenterar på Redeye SaaS Day 17 november
november 15, 2021, 11:00
Sleep Cycle kommer att delta på Redeye SaaS day 17 november. Vid eventet kommer Sleep Cycles VD Carl Johan Hederoth att presentera bolaget, teknologin, hur man ser på framtiden samt svara på frågor från Redeyes analytiker.

Sleep Cycles presentation startar kl 13:30 och efterföljs av en frågestund ledd av Redeyes analytiker. Presentationen sänds digitalt.

Länk till eventet: https://www.redeye.se/events/815896/software-as-a-service-saas-seminar-autumn-2021

För mer information se www.sleepcycle.com eller kontakta:

Per Andersson
CFO och Head of Investor Relations

[email protected]
+46 70 939 5327

Malin Abrahamsson
Head of PR
[email protected]
+46 73 972 6424

Om Sleep Cycle

Med miljoner dagliga aktiva användare och över två miljarder nätter analyserade i fler än 150 länder är Sleep Cycle den ledande appen för sömnmonitorering och en av de mest använda tjänsterna för förbättring av sömnhälsa världen över. Sleep Cycles uppdrag är att förbättra den globala hälsan genom att få människor världen över att sova bättre. Sedan lansering 2009 har Sleep Cycle hjälpt miljoner människor förstå sina sömnvanor och förbättra sin sömn. Mobilapplikationen hjälper användare somna lättare, läser av och analyserar sömnen under natten, väcker användaren i lätt sömnfas och ger insikt i hur sömnkvalitet på bästa sätt förbättras. Sleep Cycle är en av världens mest omfattande källor för sömnstatistik och bidrar till sömnforskning och rapportering över hela världen. Sleep Cycle är noterat på Nasdaq Stockholm under tickern SLEEP och har sitt huvudkontor i Göteborg, Sverige.

Downloads