Logotype
Ordföranden avböjer omval i Sleep Cycle
oktober 27, 2022, 09:30
Göteborg – 27 oktober 2022 - Styrelseordföranden i Sleep Cycle AB, Lars Berg, har meddelat bolagets valberedning, att han inte står till förfogande för omval vid kommande årsstämma i maj 2023.

”Det är ett fint uppdrag att vara ordförande i Sleep Cycle, ett spännande bolag med god tillväxt, hög lönsamhet och stark kassagenerering. När jag tillträdde som ordförande, lovade jag ägarna, att leda styrelsearbetet genom börsnoteringen, och något år därefter. Mitt uppdrag går därför mot sitt slut, och det känns naturligt att lämna över till någon annan” säger Lars Berg.

För mer information om bolaget, besök https://investors.sleepcycle.com/ eller kontakta: 

Per Andersson
CFO och Head of Investor Relations

[email protected]
+46 70 939 5327

Malin Abrahamsson
Head of PR
[email protected]
 +46 73 972 6424

Om Sleep Cycle
Med miljoner dagliga aktiva användare och över två miljarder nätter analyserade i fler än 150 länder är Sleep Cycle den ledande appen för sömnanalys och en av de mest använda tjänsterna för förbättring av sömnhälsa världen över. Sleep Cycles uppdrag är att förbättra den globala hälsan genom att få människor världen över att sova bättre. Sedan lansering 2009 har Sleep Cycle hjälpt miljoner människor förstå sina sömnvanor och förbättra sin sömn. Mobilappen hjälper användare somna lättare, läser av och analyserar sömnen under natten, väcker användaren i lätt sömnfas och ger insikt i hur sömnkvalitet på bästa sätt förbättras. Sleep Cycle (www.sleepcycle.com) är en av världens mest omfattande källor för sömnstatistik och bidrar till sömnforskning och rapportering över hela världen. Sleep Cycle är noterat på Nasdaq Stockholm under tickern SLEEP med huvudkontor i Göteborg. 

Downloads