Logotype
Sleep Cycle för Google Wear OS™ hos Android™ på MWC i Barcelona
mars 1, 2022, 13:00
1 mars 2022 - Sleep Cycles applikation för Google Wear OS™ finns i år med i Android Avenue på Mobile World Congress (MWC) i Barcelona. En stark indikation för hur betydande digital hälsa och sömn är inom området för mobila enheter och wearables, samt en betydande höjdpunkt för bolaget efter förra årets framgångsrika lansering av Sleep Cycles Google Wear OS™ app, vilken också vann utmärkelse som Google Play’s 2021 Best for Wear (https://blog.google/products/google-play/google-plays-best-of-2021/)

Carl Johan Hederoth, VD för Sleep Cycle, kommenterar:

“Vi är både hedrade och glada över att inkluderas av Google i Android Avenue på MWC. Det är vår ambition att vara det självklara valet för sömnövervakning och sömnförbättring på alla stora hälsoplattformar. Google Wear OS™ är en av de allra största och väldigt viktig i vårt nuvarande och framtida sömnerbjudande. Vi ser hur intresset för wearables fortsätter att öka och hur utvecklingen av dessa produkter ständigt går framåt. Därav fortsätter vi fokusera på att utveckla konkurrenskraftiga sömnlösningar anpassade efter de de senaste trenderna inom hårdvara och teknisk innovation.”

Sleep Cycle for Wear OS™ erbjuder integrerad sömnanalys med oöverträffad kvalitet. Sleep Cycle analyserar sömn, ger personliga insikter i sömnvanor och väcker användaren i lätt sömnfas, vilket främjar en känsla av att känna sig utvilad. Nya funktioner innefattar beräknad sömnkvalitet, en funktion som förutspår kommande natts sömnkvalitet baserad på vilken tid användaren planerar att gå och lägga sig. Användare som sover med en partner kan njuta av tyst väckning, utan risk att störa andra personer. 

Sleep Cycle Google Wear OS™API på Galaxy Watch4 och Galaxy Watch4 Classic stödjer funktionen automatisk sömnanalys vilket betyder att användare inte längre behöver komma ihåg att starta appen manuellt. 

Om MWC
MWC, som arrangeras årligen i Barcelona, är ett av världens mest inflytelserika evenemang för den mobila nätverksbranschen där globala mobiloperatörer, enhetstillverkare, teknikleverantörer och innehållsskapare från hela världen deltar. 

För mer information, vänligen se www.sleepcycle.com eller kontakta:

Per Andersson
CFO och Head of Investor Relations
[email protected]
+46 70 939 5327

Malin Abrahamsson
Head of PR
[email protected]
+46 73 972 6424

Om Sleep Cycle
Med miljoner dagliga aktiva användare och över två miljarder nätter analyserade i fler än 150 länder är Sleep Cycle den ledande appen för sömnmonitorering och en av de mest använda tjänsterna för förbättring av sömnhälsa världen över. Sleep Cycles uppdrag är att förbättra den globala hälsan genom att få människor världen över att sova bättre. Sedan lansering 2009 har Sleep Cycle hjälpt miljoner människor förstå sina sömnvanor och förbättra sin sömn. Mobilapplikationen hjälper användare somna lättare, läser av och analyserar sömnen under natten, väcker användaren i lätt sömnfas och ger insikt i hur sömnkvalitet på bästa sätt förbättras. Sleep Cycle är en av världens mest omfattande källor för sömnstatistik och bidrar till sömnforskning och rapportering över hela världen. Sleep Cycle är noterat på Nasdaq Stockholm under tickern SLEEP och har sitt huvudkontor i Göteborg, Sverige.

Android och Wear OS by Google är varumärken som tillhör Google LLC. 

Downloads