Logotype
Sleep Cycle lanseras på Gympass och gör sömnanalys tillgänglig för anställda i över 2 000 företag världen över
september 13, 2022, 10:00
Göteborg - 13 september 2022 - Sleep Cycle, den marknadsledande appen för sömnanalys tillkännagav idag ett samarbete med Gympass, världens största plattform för företagshälsa och välbefinnande, som används av över en miljon anställda från företag världen över. Med detta nya samarbete kommer Gympass-användare att få tillgång till de många fördelar som Sleep Cycle premium erbjuder exempelvis, sömnanalys, snarkdetektering, sömnträning och populära Smart Alarm.

Genom samarbetet med Sleep Cycle breddar Gympass sitt erbjudande till att inkludera världens mest använda app för sömnanalys som kommer att gynna de företag och anställda som ingår i Gympass-nätverket världen över. Sleep Cycle har redan i ett inledande skede märkt av ett stort intresse hos Gympass-användare och denna positiva trend förväntas fortsätta efter den kompletta implementeringen.

Massi Sardi, VP of Partnerships för Gympass kommenterar samarbetet: 

"Vi är otroligt glada över att kunna erbjuda Sleep Cycle till våra kunder. En god natts sömn är avgörande för att förbättra välbefinnandet, och detta samarbete ger en utmärkt möjlighet att förbättra Gympass verktyg för sömnterapi. Genom att ge fler anställda tillgång till sömnanalys och en helhetslösning för sömn, vet vi att våra kunder kommer att se bättre prestationer både på jobbet och utanför."

Sleep Cycles mål är att fortsätta utveckla företagstjänster för B2B och förbättra företagshälsan genom ökad kännedom om sömn. Sömnen lägger grunden för ett hälsosamt liv och bidrar till ökad prestation på jobbet, gymmet och livet i stort.  Samarbetet med Gympass är ett naturligt steg i denna riktning och genom samarbetet kommer Sleep Cycle att nå ännu fler användare.

Carl Johan Hederoth, VD för Sleep Cycle kommenterar samarbetet:

"Att samarbeta med Gympass kommer att tillgängliggöra sömnanalys och bidra till bättre sömn för Gympass-användare över hela världen. Detta gör det till ett betydelsefullt partnerskap för Sleep Cycle och i linje med utvecklingen av våra företagstjänster med fokus på anställdas hälsa. Partnerskapet bidrar också till att öka vår räckvidd och nå en användargrupp som har rätt förutsättningar för att förstå och förbättra sin sömn."

För mer information, besök www.sleepcycle.com eller kontakta: 

Per Andersson
CFO and Head of Investor Relations

[email protected]
+46 70 939 5327

Malin Abrahamsson
Head of PR
[email protected]
 +46 73 972 6424

Om Sleep Cycle
Med miljoner dagliga aktiva användare och över två miljarder nätter analyserade i fler än 150 länder är Sleep Cycle den ledande appen för sömnanalys och en av de mest använda tjänsterna för förbättring av sömnhälsa världen över. Sleep Cycles uppdrag är att förbättra den globala hälsan genom att få människor världen över att sova bättre. Sedan lansering 2009 har Sleep Cycle hjälpt miljoner människor förstå sina sömnvanor och förbättra sin sömn. Mobilappen hjälper användare somna lättare, läser av och analyserar sömnen under natten, väcker användaren i lätt sömnfas och ger insikt i hur sömnkvalitet på bästa sätt förbättras. Sleep Cycle (www.sleepcycle.com) är en av världens mest omfattande källor för sömnstatistik och bidrar till sömnforskning och rapportering över hela världen. Sleep Cycle är noterat på Nasdaq Stockholm under tickern SLEEP med huvudkontor i Göteborg. 

Om Gympass
Gympass är en plattform för företagshälsa och välbefinnande som uppmuntrar alla former av fysiska, psykiska och känslomässiga aktiviteter för att få människor att må bra. Vi gör detta genom att återuppfinna välbefinnande, göra det universellt, engagerande och tillgängligt. Företag runt om i världen förlitar sig på Gympass exceptionella variation, bekvämlighet och flexibilitet för att bidra till hälsa och lycka för sina anställda. Med över 50 000 träningspartners, 1 300 on-demand-lektioner, 2 000 timmars meditation, 1 000 hälsosamma recept, individuella terapitimmar varje vecka och hundratals personliga tränare, stödjer Gympass alla former av välbefinnande. Vi har partnerskap med de bästa friskvårdsföretagen i flera länder i Nordamerika, Latinamerika och Europa.