Logotype
Sleep Cycle lanseras på Huawei i Kina och når över 100 miljoner nya användare
december 8, 2022, 14:00
Göteborg, Sverige – 8 december 2022 - Sleep Cycle, den ledande plattformen för sömnanalys, har nu lanserats på Huawei i Kina och når därigenom över 100 miljoner nya användare. Att expandera till fler plattformar och finnas tillgängliga på nya enheter är i linje med Sleep Cycles tillväxtstrategi för att öka antalet användare och prenumerationer.

Sleep Cycle finns sedan tidigare tillgängligt på Apples enheter i regionen men lanseras nu även på Huawei och i appbutiken AppGallery. Genom lanseringen når Sleep Cycle fler potentiella användare på en stor och växande marknad.   

Sleep Cycles VD Carl Johan Hederoth kommenterar:

"Att finnas på Huawei i Kina ökar vår räckvidd betydligt. Det finns ett stort intresse och engagemang för hälsoappar i regionen där Sleep Cycle redan är en uppskattad produkt. Huawei är en av de största leverantörerna av mobiltelefoner i Kina varför en expansion till denna plattform är helt rätt. Jag är övertygad om att det kommer bidra positivt till vår tillväxt framöver”. 

För mer information, besök www.sleepcycle.com eller kontakta:

Per Andersson
CFO och head of Investor Relations
[email protected]
+46 70 939 5327

Malin Abrahamsson
Head of PR
[email protected]
+46 73 972 6424

Om Sleep Cycle
Med miljoner dagliga aktiva användare och över två miljarder nätter analyserade i fler än 150 länder är Sleep Cycle den ledande appen för sömnanalys och en av de mest använda tjänsterna för förbättring av sömnhälsa världen över. Sleep Cycles uppdrag är att förbättra den globala hälsan genom att få människor världen över att sova bättre. Sedan lansering 2009 har Sleep Cycle hjälpt miljoner människor förstå sina sömnvanor och förbättra sin sömn. Mobilappen hjälper användare somna lättare, läser av och analyserar sömnen under natten, väcker användaren i lätt sömnfas och ger insikt i hur sömnkvalitet på bästa sätt förbättras. Sleep Cycle (www.sleepcycle.com) är en av världens mest omfattande källor för sömnstatistik och bidrar till sömnforskning och rapportering över hela världen. Sleep Cycle är noterat på Nasdaq Stockholm under tickern SLEEP.

Downloads