Logotype
Sleep Cycle meddelar omorganisation och förändringar i ledningsgruppen
januari 25, 2023, 14:00
Regulatory information
Göteborg, Sverige — 25 januari, 2023. För att öka fokuset på användartillväxt kommer funktionerna för marknadsföring och tillväxt att integreras tätare med utveckling och produktstrategi. Som ett led i denna förändring kommer Samuel Cyprian, Chief Commercial Officer, att övergå i rollen som Chief Product Officer och leda båda funktionerna. Genom denna förändring lämnar Sandra Hansson ledningsgruppen för en annan roll inom Sleep Cycle samtidigt som tjänsten som Chief Commercial Officer försvinner.

Verkställande direktör Carl Johan Hederoth kommenterar:

”Sleep Cycle investerar tungt i produktutveckling för att öka tillväxten i intäkter och användare. För att nå våra målsättningar kommer vi framöver lansera en mängd nya produkter och funktioner i vårt erbjudande. För att maximera avkastningen på produktinvesteringarna är det därför naturligt att knyta våra kommersiella funktioner tätare till utveckling och produktstrategi.”

Denna information är sådan som Sleep Cycle AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 25 januari 2023 kl. 14:00 CET.

För mer information kontakta:

Carl Johan Hederoth
VD
[email protected]

Per Andersson
CFO och Head of Investor Relations

[email protected]
+46 70 939 5327

Malin Abrahamsson
Head of PR
[email protected]
+46 73 972 6424

Om Sleep Cycle

Med miljoner dagliga aktiva användare och över två miljarder nätter analyserade i fler än 150 länder är Sleep Cycle den ledande appen för sömnmonitorering och en av de mest använda tjänsterna för förbättring av sömnhälsa världen över. Sleep Cycles uppdrag är att förbättra den globala hälsan genom att få människor världen över att sova bättre. Sedan lansering 2009 har Sleep Cycle hjälpt miljoner människor förstå sina sömnvanor och förbättra sin sömn. Mobilapplikationen hjälper användare somna lättare, läser av och analyserar sömnen under natten, väcker användaren i lätt sömnfas och ger insikt i hur sömnkvalitet på bästa sätt förbättras. Sleep Cycle är en av världens mest omfattande källor för sömnstatistik och bidrar till sömnforskning och rapportering över hela världen. Sleep Cycle är noterat på Nasdaq Stockholm under tickern SLEEP och har sitt huvudkontor i Göteborg, Sverige.

Downloads