Logotype
Inbjudan till presentation och Q&A i samband med delårsrapport jul-sep 2022
oktober 18, 2022, 10:00
Den 28 oktober klockan 9:30 kommer en presentation av Sleep Cycles delårsrapport för juli-september 2022 att hållas för aktieägare, media och övriga intressenter. Deltagare kommer kunna följa presentationen via websändning.

Presentationen kommer att hållas av Sleep Cycles VD Carl Johan Hederoth och CFO Per Andersson med efterföljande frågestund. Presentationen hålls på engelska.

Sändningen nås på: https://financialhearings.com/event/44443

Delårsrapporten offentliggörs den 28 oktober kl 8:30 och finns då tillgänglig på www.sleepcycle.com

Per Andersson
CFO och Head of Investor Relations

[email protected]
+46 70 939 5327

Malin Abrahamsson
Head of PR
[email protected]
+46 73 972 6424

Om Sleep Cycle

Med miljoner dagliga aktiva användare och över två miljarder nätter analyserade i fler än 150 länder är Sleep Cycle den ledande appen för sömnmonitorering och en av de mest använda tjänsterna för förbättring av sömnhälsa världen över. Sleep Cycles uppdrag är att förbättra den globala hälsan genom att få människor världen över att sova bättre. Sedan lansering 2009 har Sleep Cycle hjälpt miljoner människor förstå sina sömnvanor och förbättra sin sömn. Mobilapplikationen hjälper användare somna lättare, läser av och analyserar sömnen under natten, väcker användaren i lätt sömnfas och ger insikt i hur sömnkvalitet på bästa sätt förbättras. Sleep Cycle är en av världens mest omfattande källor för sömnstatistik och bidrar till sömnforskning och rapportering över hela världen. Sleep Cycle är noterat på Nasdaq Stockholm under tickern SLEEP och har sitt huvudkontor i Göteborg, Sverige.

Downloads