Logotype

Bli en del av vårt team

Vill du hjälpa till att förbättra sömnen och hälsan för miljontals människor världen över? Här hittar du våra lediga tjänster och information om hur det är att arbeta hos oss. 

Vår arbetsplats och kultur

  1. Hälsa är viktigt för oss, både ur ett kund- och ett medarbetarperspektiv. Strävan efter att hjälpa världen att sova bättre genomsyrar hela vårt vardagsarbete, och vi håller koll på våra egna sömnmönster, studerar trender och publicerad forskning relaterad till sömn.
     
  2. Vi tror att förbättring är en ständig process. Därför vidgar vi våra vyer för att se bortom det välbekanta. Vi lyssnar på varandra och tar in nya idéer med nyfikenhet.

  3. Vi främjar en kreativ miljö där teammedlemmar känner sig inspirerade och vill inspirera varandra.

  4. Innovation är hjärtat i vårt företag. För oss är alla nya idéer potentiella möjligheter.

  5. Vi ligger i teknisk framkant. Med en uppdaterad teknikstack, senaste programmeringsspråken och AI- och ML-modeller byggda på mer än 2 miljarder nätters sömndata.

  6. Vi har en flexibel arbetskultur med ett hybridupplägg, där vi är på kontoret några dagar varje vecka. Båda våra kontor är centralt belägna och vi lägger stor vikt vid att skapa en trevlig kontorsatmosfär genom att ordna såväl frukostar och lunchträningspass, som afterwork och andra aktiviteter. På tisdagar samlas vi alla på våra kontor för möten och för att umgås.

  7. På Sleep Cycle värdesätter vi hälsa och balans mellan arbete och fritid. Vi har lagt till utrymme för flexibilitet med en hybriduppsättning för våra anställda för att möjliggöra balans mellan arbetsliv och för föräldrar att kunna kombinera arbete och familjeliv. Som arbetsgivare är det viktigt för oss att erbjuda en hälsosam arbetsmiljö med mångfald, jämställdhet och inkludering och att även ge medarbetarna möjligheter att växa.

Sleep Cycle i siffror 2023

38 Antal anställda
1 Antal kontor
11 Antal nationaliteter
39%/61% Fördelning kvinnor/män

Förmåner

Friskvårdsbidrag

Friskvårdsbidrag på 4000 kr/år som kan användas för gymmedlemskap eller liknande.

Massage

Massagesessioner erbjuds hos lokala massörer. 

Hälsoaktiviteter och gymrabatter

Vi erbjuder alla medarbetare möjlighet till gemensam gruppträning en gång i veckan. Utöver det har vi även rabatter på några lokala gym.

Privat Vårdförsäkring & Hälsoförsäkring

Vårdförsäkringen ger tillgång till snabb vård hos privata vårdgivare. Hälsoförsäkringen erbjuder stöd och hjälp både i preventivt syfte samt rehabiliteringshjälp vid ev sjukskrivning.

Sleep Cycle Premium

Alla våra anställda får givetvis tillgång till premiumversionen av vår egen sömntjänst.

Pensionsplan

Alla våra anställda omfattas av en marknadsmässigt konkurrenskraftig pensionsplan.

Ledig födelsedag

Alla anställda får ledigt på sin födelsedag som present. Om du fyller år på en helgdag så får du ledigt dagen före eller efter istället.

Pingis

På vårt Göteborgs-kontor har vi ett pingsbord som används både för turneringar och bara för att släppa tankarna från jobbet en stund.

Häng med oss på sociala medier

LinkedIn

Jobba hos oss

Lediga jobb