Logotype

Bli en del av vårt team

Vill du hjälpa till att förbättra sömnen och hälsan för miljontals människor världen över? Här hittar du våra lediga tjänster och information om hur det är att arbeta hos oss. 

Vår arbetsplats och kultur

  1. Hälsa är viktigt för oss, både ur ett kund- och ett medarbetarperspektiv. Strävan efter att hjälpa världen att sova bättre genomsyrar hela vårt vardagsarbete, och vi håller koll på våra egna sömnmönster, studerar trender och publicerad forskning relaterad till sömn.
     
  2. Vi tror att förbättring är en ständig process. Därför vidgar vi våra vyer för att se bortom det välbekanta. Vi lyssnar på varandra och tar in nya idéer med nyfikenhet.

  3. Vi främjar en kreativ miljö där teammedlemmar känner sig inspirerade och vill inspirera varandra.

  4. Innovation är hjärtat i vårt företag. För oss är alla nya idéer potentiella möjligheter.

  5. Vi ligger i teknisk framkant. Med en uppdaterad teknikstack, senaste programmeringsspråken och AI- och ML-modeller byggda på mer än 2 miljarder nätters sömndata.

  6. Vi tror på att jobba tillsammans och på plats på vårt kontor, där vi är på kontoret fyra dagar i veckan med en valfri fokusdag. Vårt kontor är centralt beläget i Göteborg på 20:de våningen och med en fantastisk utsikt. Vi lägger stor vikt vid att skapa en trevlig kontorsatmosfär genom att ordna såväl frukostar och lunchträningspass, som afterwork och andra aktiviteter.

Sleep Cycle i siffror

29 Antal anställda
1 Antal kontor
6 Antal nationaliteter
34% / 66% Fördelning kvinnor/män

Förmåner

Friskvårdsbidrag

Friskvårdsbidrag på 4000 kr/år som kan användas för gymmedlemskap eller liknande.

Massage

Massagesessioner erbjuds hos lokala massörer. 

Hälsoaktiviteter och gymrabatter

Vi erbjuder alla medarbetare möjlighet till gemensam gruppträning en gång i veckan. Utöver det har vi även rabatter på några lokala gym.

Frukost

Varje tisdag dukar vi upp till en gemensam frukost på kontoret.

Privat Vårdförsäkring, Hälsoförsäkring & Tillval Cancervård

Vårdförsäkringen och Tillval Cancervård ger tillgång till snabb vård hos privata vårdgivare. Hälsoförsäkringen erbjuder stöd och hjälp både i preventivt syfte samt rehabiliteringshjälp vid ev sjukskrivning.

Sleep Cycle Premium

Alla våra anställda får givetvis tillgång till premiumversionen av vår egen sömntjänst.

Pensionsplan

Alla våra anställda omfattas av en marknadsmässigt konkurrenskraftig pensionsplan.

Föräldralön

Vi adderar en marknadsmässig föräldralön till medarbetare som varit anställda minst ett år.

Ledig födelsedag

Alla anställda får ledigt på sin födelsedag som present. Om du fyller år på en helgdag så får du ledigt dagen före eller efter istället.

Pingis

På vårt kontor har vi ett pingsbord som används både för turneringar och bara för att släppa tankarna från jobbet en stund.

Häng med oss på sociala medier

LinkedIn

Jobba hos oss

Lediga jobb