Logotype

Om oss

Sleep Cycles uppdrag är att förbättra den globala hälsan genom att få människor världen över att sova bättre. Med över två miljoner aktiva användare i fler än 150 länder världen över, är Sleep Cycle en av världens mest använda sömntjänster och den ledande mobila sömnapplikationen på marknaden.

Med över en miljard nätter analyserade är Sleep Cycle en av världens mest omfattande källor till sömndata, vilket bidrar till sömnforskning och rapportering över hela världen. En betydande plattform som ger värdefull inblick i sömnvanor och sömntrender bland användare och världen i stort.

Sedan lansering 2009 har Sleep Cycle utvecklats från en applikation med fokus på att väcka användaren i lätt sömnfas till en heltäckande holistisk sömntjänst. Genom åren har ett starkt fokus på värde för slutkund resulterat i en konstant 4,5+ rankning i våra distributionskanaler. Tekniken har utvecklats från användandet av accelerometer i mätandet av sömn till lansering av patenterad ljudanalys och implementation av maskininlärning i insamling och analys av data. En funktion som skapar en ännu personligare upplevelse genom ökat fokus på användares personliga sömnupplevelser.

Hur Sleep Cycle fungerar

Somna lättare

Sleep Cycle erbjuder ett stort ljudbibliotek av avslappnande musik, meditationer och berättelser som hjälper dig att somna lättare.

Förstå din sömn

Med patenterad ljudanalys läser Sleep Cycle av rörelsemönster under natten, analyserar sömnen och korrelerar sina resultat med omkringliggande faktorer och dagliga aktiviteter.

Vakna mer utvilad

Sleep Cycle väcker dig i lätt sömnfas, vilket ger en känsla av att vakna utvilad utan alarm.

Förbättra din sömn

Resultatet av sömnanalysen presenteras i form av insikter och grafer som är lätta att förstå och ger personlig guidning i hur du kan lära dig mer om och förbättra din sömn.