OM SLEEP CYCLE

Om Sleep Cycle
Sleep Cycles uppdrag är att förbättra den globala hälsan genom att få människor världen över att sova bättre. Med över två miljoner aktiva användare i fler än 150 länder världen över, är Sleep Cycle en av världens mest använda sömntjänster och den ledande mobila sömnapplikationen på marknaden.
Med över en miljard nätter analyserade är Sleep Cycle en av världens mest omfattande källor till sömndata, vilket bidrar till sömnforskning och rapportering över hela världen. En betydande plattform som ger värdefull inblick i sömnvanor och sömntrender bland användare och världen i stort.
Sedan lansering 2009 har Sleep Cycle utvecklats från en applikation med fokus på att väcka användaren i lätt sömnfas till en heltäckande holistisk sömntjänst. Genom åren har ett starkt fokus på värde för slutkund resulterat i en konstant 4,5+ rankning i våra distributionskanaler. Tekniken har utvecklats från användandet av accelerometer i mätandet av sömn till lansering av patenterad ljudanalys och implementation av maskininlärning i insamling och analys av data. En funktion som skapar en ännu personligare upplevelse genom ökat fokus på användares personliga sömnupplevelser.
Hur Sleep Cycle fungerar
Somna lättare
Sleep Cycle erbjuder ett stort ljudbibliotek av avslappnande musik, meditationer och berättelser som hjälper dig att somna lättare.
Förstå din sömn
Med patenterad ljudanalys läser Sleep Cycle av rörelsemönster under natten, analyserar sömnen och korrelerar sina resultat med omkringliggande faktorer och dagliga aktiviteter.
Vakna mer utvilad
Sleep Cycle väcker dig i lätt sömnfas, vilket ger en känsla av att vakna utvilad utan alarm.
Förbättra din sömn
Resultatet av sömnanalysen presenteras i form av insikter och grafer som är lätta att förstå och ger personlig guidning i hur du kan lära dig mer om och förbättra din sömn.

Video

Prova på Sleep Cycle
Ladda ner Sleep Cycle och påbörja resan mot bättre sömn.
Ladda ned för iPhoneLadda ned för Android

Cookies

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Magna ullamcorper amet tellus proin odio. Porttitor dignissim vitae malesuada egestas.
DeclineAccept